VACATURE(S)
wij werken volgens de RIVM richtlijnen

Coronabeleid Logopedie Maastricht Oost

Lees ons coronabeleid
wij werken volgens de RIVM richtlijnen

Onze medewerkers dragen in de wachtkamers en gangen een mondkapje. Wij verzoeken onze patiënten en bezoekers in deze ruimten ook een mondkapje te dragen.

Wij zijn inmiddels weer geopend en hebben in de praktijken passende maatregelen genomen. We vragen u bij binnenkomst de handen te desinfecteren, deze vindt u in de wachtkamers, en de 1,5 mtr. afstand te respecteren. Kom het liefst alleen, maar maximaal met twee personen naar de praktijk.

Neem contact met ons op indien;

  • u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten ervaart: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
  • u het nieuwe coronavirus gehad heeft (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld?
  • u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) heeft en u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • u in quarantaine bent omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?’
  • u onlangs teruggekeerd bent uit een “oranje” gebied

De zorgverzekeraar heeft ons nog steeds toestemming gegeven de lessen online te geven, dus wij kunnen u altijd helpen.

Wij dienen en volgen dus ook de landelijke overheidsmaatregelen, de richtlijnen van het RIVM en de NVLF (te) volgen. Wij zien het dan ook als onze plicht om risico’s voor cliënten, ouders, verzorgers én medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Graag willen we dit toelichten. Dit betekent dat wij de zorg in samenspraak met u zo goed mogelijk trachten te continueren/opstarten. Zolang wij samen, bezoeker en medewerker, de adviezen en richtlijnen in acht nemen, kunnen wij u op de u bekende locaties ontvangen. Dat wil zeggen als u, (of één van uw gezinsleden) niet hoest, keelpijn, koorts of een loopneus heeft. ( zie ook de animatie ) Komt u zoveel mogelijk alleen, kinderen begeleid door één ouder. Volg de richtlijnen die in de praktijken hangen aub op.

Naast de reguliere behandeling bieden wij ook telelogopedie/videobellen aan. ( geheel AVG proof ) Deze vorm van logopedie wordt nu nog vergoed door alle zorgverzekeraars en is een goed alternatief. Het spreekt voor zich dat wij met name samen een afweging moeten maken, als u valt onder de groep van kwetsbare cliënten.

Wij blijven bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Wij gaan ervan uit dat we u hiermee vooralsnog voldoende hebben geïnformeerd en hopen op uw begrip.

De gezondheid van ons allemaal staat voorop.

Vacature(s)